Caracteristici

Polygemma 16

Polygemma 16 Plamani x 50ml (PLX)

Beneficii: -Ajută la refacerea elasticităţii ţesutului pulmonar -Creşte capacitatea respiratorie -Efect antispastic, antiinflamator şi cicatrizant la nivel pulmonar -Susţinere pulmonară a fumătorilor şi a persoanelor expuse la noxe respiratorii Administrare: Se recomandă administrarea a 2 ml de 3 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese - cure de luni, repetate la nevoie.

Rolul componentelor: Arbore de origine mediteraneană, înalt de m, cu frunze oblong lanceolate cu marginea dinţată şi nervuri penate proeminente, florile unisexuate monoice.

unguent sau cremă pentru dureri articulare

La noi este cultivat sau subspontan la Baia Mare şi Tismana. Fructul este închis într-o cupă sferică, spinoasă, şi este comestibil. Din fructe se prepară produse de cofetărie. În scopuri terapeutice se recoltează frunzele, Castaneae folium, în perioada iulie-august.

Polygemma 16, Plămâni, 50 ml, Plant Extrakt

Prima dovadă lipsită de ambiguitate privind cultivarea castanului comestibil este raportată în datele palinologice din căteva regiuni din Anatolia, Nord-Estul Greciei şi Sud-Estul Bulgariei, şi datează din aproximativ din cca Polygemma 16. Perioada de aur a castanului din epoca medievală a intrat progresiv în declin, în parte din cauza unei răciri climatice, în parte din cauza introducerii unor culturi de plante alimentare precum porumbul şi cartoful, şi de asemenea din cauza revoluţiei industriale care a dus la o utilizatre mai largă a lemnului de castan pentru fabricarea cherestelei.

Castanii sunt plantaţi de asemenea în parcuri, în arii de conservare tradiţionale, abilităţile sale de adaptare condiţiilor pedoclimatice ajutându-l în prezent să-şi lărgească aria, site-urile de răspândire spontană extinzându-se chiar până în zona Balticii. Frunzele polygemma 16 castan comestibil conţin taninuri, flavone, compuşi fenil propanici, saponine, vitamina C, săruri de Polygemma 16 şi P, având acţiune astringentă, bacteriostatică, antitusivă, fiind tradiţional utilizate în afecţiuni ale tractului respirator precum bronşita şi tusea spastică, în probleme ce afectează picioarele şi circulaţia sangvină şi diaree.

  1. И удостоверься, чтобы избранный тобой человек был столь же верен и предан Николь, как мы с .
  2. Polygemma 16 Plamani - PlantExtrakt, 50 ml (Tuse) - fitnessconvention.ro

Extractele mai manifestă efect polygemma 16 inhibare a trombinei. Studii mai recente au evidenţiat şi un ridicat potenţial antioxidant al frunzelor de castan, manifestând prin conţinutul total de compuşi fenolici, un efect topic protector asupra speciilor reactive de oxigen, efect util în prevenirea bolilor de piele mediate prin fotoîmbătrânire şi stres oxidativ.

Un studiu publicat în arată o activitate antioxidantă din cele mai ridicate ale polygemma 16 din florile de castan comestibil.

PlantExtrakt Polygemma Nr. 16 Plamani

Murul este un arbust înalt de m, cu tulpina arcuitã, acoperitã de ghimpi subţiri şi arcuiţi. Creşte în zone deluroase, la margini de pãdure şi prin tufãrişuri.

vâsc alb pentru dureri articulare

Frunzele sunt compuse, ascuţite la vârf, cu margini neregulat dinţate şi nervuri pãroase şi proeminente pe dos. Florile sunt albe, cu polygemma 16 petale mari. Înfloreşte în lunile iulie-august.

Polygemma 16 - Plamani 50ml, Plantextrakt

Fructele, roşii şi acrişoare la început, negre şi brumate la coacere, au gust dulce - acrişor. În scop medicinal, de la mur se recolteazã frunzele lipsite de peţiol, lăstarii tineri, uneori rădăcinile şi florile. Frunzele conţin taninuri, flavonoizi, acizi organici, vitamina C, inozitol, mucilagii, celuloză.

Glotozamină Condroitină Biotech

Mlădiţele tinere conţin fitohormoni estrogenici naturali. Fructele conţin de asemenea mari cantităţi de beta-caroten, acid salicilic, pectină, zaharuri, compuşi flavonici, vitamine A, B1, B2, B5, B6, C, E şi săruri minerale.

artroza genunchiului 3 grade

Principiile din frunzele de mur imprimã acestei plante proprietãţi astringente, antidiareice, antihemoragice, antispastice şi antiseptice. Fructele au acţiune antiinflamatorie, dezinfectantă, antitermică, stomahică, tonică, laxativă, depurativă, nutritivă, reglează secreţia melaninei.

Mugurii şi ramurile tinere, datorită conţinutului de fitoestrogeni şi tropismului specific asupra organelor genitale feminine şi gonadelor, au efect exacerbarea artritei cronice a genunchiului tratarea afecţiunilor ginecologice.

Preparatele din frunze de mur sunt utilizate în combaterea colicilor, în boala diareicã, în infecţiile urinare, în tulburările de ciclu menstrual sau datorate instalării menopauzei, în constipaţie, hemoroizi, afecţiuni oculare şi dermatologice, în tratamentul bolilor renale şi pulmonare, precum şi polygemma 16 tratamentul afecţiunilor dermatologice grave cum este polygemma 16.

Sfatul farmacistului PCFarm. A fost operat,tiroida scoasa,iradiat la Ametist.

Infuzia se preparã din 2 linguriţe de frunze uscate şi mãrunţite, la 1 canã cu apã. Se beau 2 cãni pe zi. În gingivite şi stomatite, se poate prepara o infuzie din 2 linguri de frunze la 1 canã cu apã şi se face gargarã de mai multe ori pe zi.

Gemoterapie - Gama Polygemma PlantExtrakt - Dr. Dana Dabala

Tot ca uz extern, în caz de hemoroizi, se pot aplica comprese locale îmbibate într-o infuzie preparatã din 2 linguri de frunze la 1 canã cu apã. Decoctul din mure poate fi eficient pentru băi de şezut în caz de leucoree.

smântână sau unguent pentru boala articulară

Fructele consumate proaspete, sub formă de gemuri sau sub formă de suc natural sunt nutritive, vitaminizante, laxative dacă se consumă pe stomacul gol.