Viperflexin Forte gel antireumatic - dureri articulatie

Viperflexin pret

Conținutul

  De Petre DobrescuLuni, 19 noiembrieViperfexin este un gel cu efect imediat, tip unguent, un analgezic puternic, utlizat pentru dureri articulare, dureri musculare si viperflexin pret post-traumatice, cu un viperflexin pret continut enzimatic ce ii ofera propietati unice si specifice.

  Gelul contine atat venin de vipera, cunoscut ca un excelent analgezic, antireumatic si antiartritic, cat si salvie, salcie si echinacea, de asemenea utila in durerile reumatice si articulare, mulsculare si post-traumatice, avand excelente rezultate si in cazul nevralgiilor.

  artra condroitină glucozamină

  Plantele din compozitia gelului au rolul de a creste beneficiul ingredientului principal respectiv veninul de vipera — Ammodytes, cunoscut si sub denumirea de vipera cu corn ce contine o enzima care are proprietati specifice de a difuza in tesuturi si a amplifica proprietatile curative ale plantelor.

  Salvia viperflexin pret rolul de a activa circulatia periferica, salcia este cea care viperflexin pret procesul inflamator, iar Echinacea recunoscuta pentru cresterea imunitatii, actioneaza si in acest caz prin stimularea imunitatii la nivel local si general. Viperflexin actioneaza foarte rapid, se utilizeaza ori de cate ori apare o durere neasteptata.

  umflarea țesutului moale a genunchiului

  Totodata veninul de vipera este cunoscut din timpuri stravechi datorita efectului curativ pe care il are, astfel incat este un puternic analgezic si antireumati, benefic persoanelor care sufera de artrita, ce influenteaza pozitiv vindecarea unor boli precum osteoporoza, ulcerul, homofilia si chiar cancerul, iar in combinatie cu alte plante isi viperflexin pret eficacitatea.

  Expertii nostri au demonstrat ca unguentele care au in compozitie venin de vipera, aplicate pe zonele afectate viperflexin pret artrita au dat rezultate exceptionale de-a lungul timpului, contribuind la scaderea considerabila a durerilor in cel ma scurt timp si la cresterea flexibilitatii articulatiilor. S-a constatat, ca veninul de vipera contribuie in mod eficient la inhibarea dezvoltarii tumorilor in cazul cancerului de san, ovarian si cerebral.

  articulația cotului și a degetului mijlociu doare

  Mod de utlizare: Se aplica in strat subtire pe viperflexin pret problemei ori pe zi si se maseaza pana ce gelul este complet absorbit in piele. Are un efecte de incalzire, care atenueaza nevralgiile si orice urma de discomfort ce rezulta din durerile reumatrice.

  tratamentul artrozei la sportivi

  Ingrediente: Viperfexin contine vaselinum album, cetyl alcohol, viperflexin pret flava, methyl salicylas, mentholum, venin de Vipera Ammodytes, Salix alba, Salvia officinalis, Echinacea angustifolia, aqua carbopol. Este un produs ce nu contine parabeni sau aluminiu.

  face clic pe tratamentul articulațiilor genunchiului