Secția Clinică Ortopedie Traumatologie

Ortopedie sibiu. Doctori cu specializarea Ortopedie și traumatologie din județul Sibiu

Conținutul

  ortopedie sibiu tratament inițial nevertebral cu artroză

  Medic Șef Dr. Fleacă Radu — medic primar Ortopedie — Traumatologie Dr. Marinescu Florin — medic primar Ortopedie — Traumatologie Dr. Dâmboiu David — medic primar Ortopedie — Traumatologie Dr. SS Pr.

  Secția de Ortopedie-Traumatologie a luat ființă în anuliar din anul este clinică universitară. Secția dispune de un număr de 66 paturi, repartizate sub formă de rezerve, saloane cu 3, 4 și 5 paturi unele dintre saloane fiind dotate cu grup sanitar propriu și un salon de urmărire postoperatorie a pacienților.

  ortopedie sibiu dureri articulare amigdalite

  Blocul operator este dotat cu 4 săli de operație, din care o sală de operație este numai pentru intervențiile chirurgicale septice având un circuit separat față de celelalte săli de operație.

  Două din sălile de operație dispun de câte un amplificator de imagine radiologic, necesar în multiple intervenții chirurgicale.

  ortopedie sibiu de la durerea în articulațiile vânătăilor

  De asemenea, în cadrul Clinicii de Ortopedie-Traumatologie Sibiu se află și o bancă de os. Pentru a se putea realiza o investigare cât mai completă și complexă a cazurilor, clinica dispune și de posibilitatea investigării pacienților cu ajutorul examenului CT, RMN scintigrafie osoasă.

  ortopedie sibiu tratamentul articulației diabetului zahăr

  Clinica dispune de asemenea de o bună colaborare cu restul secțiilor și clinicilor din cadrul Spitalului Clinc Județean de Urgență Sibiu, asigurând astfel ortopedie sibiu bună ortopedie sibiu și supraveghere ortopedie sibiu pacienților politraumatizați cu o stare generală gravă și a pacienților cronici.

  Pentru a se putea realiza o investigare cât mai completa si complexa a cazurilor, clinica dispune si de posibilitatea investigarii pacientilor cu ajutorul examenului CT, RMN scintigrafie osoasa. Clinica dispune deasemenea ortopedie sibiu o buna colaborare cu restul sectiilor si clinicilor din cadrul Spitalului Clinc Judetean de Urgenta Sibiu, asigurând astfel o buna investigare si supraveghere a pacientiilor politraumatizati stare generala grava si a pacientilor cronici.

  ortopedie sibiu artroza articulației genunchiului cu traumatisme

  Găsește-ne pe hartă.