Link-uri Utile

Metatarsiene fractura

Conținutul

  Fractura baza metatarsian V fara deplasare Fractura baza metatarsian V fara deplasare Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Oase si articulatii Fractura Buna seara, Am avut parte zilele trecute de nefericita metatarsiene fractura de a calca stramb alunecand de pe o bordura pe muchia exterioara a piciorului drept.

  artroza tuturor articulațiilor la o vârstă fragedă

  Nu pot sa imi las toata greutatea metatarsiene fractura pe piciorul respectiv, fiind nevoit sa schiopatez la mers. Am fost surprins sa aflu in urma radiografiei ca e vorba de o fractura fara deplasare la metatarsianul 5.

  țesut conjunctiv de cartilaj

  Surprinderea mea a venit din cauza ca pot sa imi folosesc piciorul inca, desi nu la capacitate maxima. Sfatul medicului a fost sa fac un tratament cu anticoagulante injectabile timp de 10 zile, impreuna cu ceva unguient, iar ca saptamana viitoare, dupa ce se mai dezinflameaza piciorul, sa ma intorc la ortopedie pentru imobilizare in soseta zincata pentru 21 de zile.

  inflamatie clavicula

  Si bineinteles, pana atunci, repaus la pat uc piciorul in pozitie procliva. Acum intrebarea mea este: Chiar este necesara o soseta zincata pentru o astfel de fractura?

  ce tratament este necesar pentru durerile articulare

  Dupa aplicarea acestei sosete, voi putea sa calc pe el? Sau va fi necesar sa folosesc carje? Cum arata o astfel de soseta zincata si ce compromisuri presupune folosirea unei astfel de sosete?

  dureri foarte severe de cot

  Multumesc anticipat.