Marine Magnesium, mg, 60 cps - de la ZENYTH

Magneziu zenyth

Conținutul

  Pareri Magneziu marin care susține metabolismul energetic și sistemul muscular.

  articulația cotului doare după box tratamentul medical al coloanei cervicale

  Toate reacțiile enzimatice din organism, în special enzimele responsabile cu producția de energie, au nevoie de magneziu. Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, la menținerea sănătății sistemului osos, la reducerea oboselii și extenuării, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic normal, la sinteza normală a proteinelor, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. Magneziul sprijină transportul electroliților potasiu, calciuprecum și al unor nutrienți, prin membranele celulare, contribuind de magneziu zenyth la menținerea sănătății inimii și la reglarea nivelului de zahăr în sânge.

  de ce articulațiile picioarelor pot răni dimineața tratament homeopat artrita psoriazica

  Administrare: Doza uzuală: o capsulă pe zi, administrată în timpul mesei. Pentru combaterea carențelor de magneziu: câte 1 capsulă de ori pe zi, administrată în magneziu zenyth meselor, sau la recomandarea medicului.

  A se administra de preferat la interval de 2 ore după medicația alopată. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

  smulgerea tratamentului articulațiilor dimexid de recenzie pentru artroza genunchiului

  Prezentare: 60 capsule.