Cuvinte cheie de căutare

Infiltratie genunchi

Conținutul

  infiltratie genunchi

  Lucian Stanciu, medic specialist Ortopedie, efectuează servicii noi de infiltrație intra-articulară cu acid hialuronic la Centrul Medical Doctor Luca. Artroza genunchiului gonartroză este o afecțiune cronică degenerativă care niciodată nu se vindecă de la sine.

  infiltratie genunchi

  În infiltratie genunchi incipiente, gonartroză se tratează prin metode ne-chirurgicale ne-invazive. Acestea includ evitarea efortului fizic, administrarea analgezicelor sau a medicamentelor antiinflamatorii nesteroidiene și injectarea în articulația genunchiului a infiltratie genunchi hialuronic sub forma unei soluții dense.

  infiltratie genunchi

  Acidul hialuronic este un compus format din acid glucuronic și N-acetilglucosamina ce se secretă în mod natural de către organismul uman, fiind prezent în dermă, lichidul sinovial al articulațiilor și în umoarea vitroasă a ochiului. În ortopedie, tratamentul prin infiltrare intra-articulară se utilizează cu rezulatate execelente de mai bine de 35 de ani.

  infiltratie genunchi

  Infiltrațiile intra-articulare cu acid hialuronic se pot efectua fără probleme, dacă ați fost diagnosticat cu una din bolile degenerative de mai jos: gonartroză.