You can find it in:

Fractura cruris

Executati cate 5 contractii de 5 secunde, de 5 ori pe zi. Fara exercitii de mobilizare a gleznei in primele 4 saptamani.

fractura cruris

Evitati activitatile de impact pana la saptamana Pacientul poate renunta la orteza de glezna daca prezinta un control dinamic si o stabilitate satisfacatoare a gleznei Scopul este reprezentat de anvergura completa a miscarilor la 12 saptamani post-operator Faza V: Dupa saptamana 12 Incepeti exercitiile specifice sportului practicat de dumneavoastra Cresteti intensitatea exercitiilor de intarire, de echilibru, de coordonare pentru revenirea graduala la activitatile sportive Dupa o evaluare atenta a kinetoterapeutului, puteti reveni la sportul practicat de dumneavoastra Clinica Centrokinetic dispune de unul dintre cele mai performate sisteme de recuperare din Bucuresti, avand o echipa de kinetoterapeuti foarte experimentata, avand o experienta de peste 15 ani.

Echipa noastra medicala a lucrat cu nenumarati sportivi de performanta, ajutandu-i sa revina in sportul care i-a consacrat, fiind foarte apreciata de catre echipa nationala de rugby a Romaniei, de echipa de rugby CSA Steaua Bucuresti, de sportivii de la Absoluto, dar si de multi altii. Centrokinetic e locul in fractura cruris vei gasi raspunsuri si solutii fractura cruris pentru problemele tale de motricitate.

fractura cruris

Fractura cruris dedicata afectiunilor osteoarticulare e impartita in urmatoarele departamente specializate: Ortopediedepartament compus dintr-o echipa de medici ortopezi extrem de experimentata, condusa de Dr.

Andrei Ioan Bogdan, medic primar in ortopedie-traumatologie, cu activitate chirurgicala la Spitalul de Ortopedie Medlife, specializat in traumatologia sportiva si in chirurgia gleznei si a piciorului. Ortopedie pediatricaunde sunt tratate afectiunile sportive ale copiilor leziuni ligamentare si de meniscdeformarile coloanei scolioza, cifoza, hiperlordoza si cele ale picioarelor hallux valgus, hallux rigidus, picior var equin, picior plat valg, picior cav.

Neurologiece dispune de un departament ultraperformant, unde sunt efectuate consultatii, electroencefalograme EEG si electromiografii EMG. Recuperare medicala pentru adulti si copiidepartament specializat in recuperarea sportivilor de performanta, in afectiunile coloanei vertebrale, fractura cruris recuperarea copiilor cu afectiuni neurologice si traumatice.

lesión sindesmal tibioperonea distal aguda Dr Gyhill Meneses

Experienta noastra este extrem de bogata, tratand peste de sportivi de performanta. Imagistica medicalaclinica fiind dotata cu ecograf si RMN, aparate performante dedicate afectiunilor musculoscheletale, si fractura cruris de o echipa experimentata de radiologi: Dr.

Sorin Ghiea si Dr. Cosmin Pantu, specializati in imagistica musculo-scheletala.

fractura cruris

Afla noutatile urmarind conturile de Fractura cruris si YouTube dureri de genunchi umflate clinicii Centrokinetic.

La Centrokinetic, cei mai buni medici si terapeuti iti stau la dispozitie pentru orice problema articulara sau musculo-scheletala, de la consultatia initiala si investigatii complete in cadrul fractura cruris, pana la tratament si recuperare medicala completa in afectiuni de coloana, traumatice sau post chirurgicale.

Sunteți pe pagina 1din 1 Căutați în document 1 Najcesce Povrede-Traume 1. Contusio nagnjecenje - capitis,thoracis lat dex seu sin fractura costae in ops ,contusio regio abdominalis,omme,brachii,antebrachii,cubiti-lakat,manisaka,policis-palac,indicis-kaziprst,digiti 3,4,5-prsti 3,4,5,dorsi,lumbosacralis,coccigealis-trticna kost,coxae-kuk,reg.